závěsy a záclony

Specializujeme se na návrhy a zhotovování dekorací oken a stínící techniky a na šití závěsů na míru. Proto také používáme vysoce specializované šicí stroje a profesionální technické vybavení, které umožňuje perfektní zpracování a profesionální vzhled našich výrobků. Běžné šicí dílny tuto techniku obvykle nemají k dispozici. Navíc většinou ani nemají tolik specializovaných zkušeností, což se pak může negativně projevit na výsledku práce. Naši specialisté mají vysokoškolské vzdělání v oboru šicí výroby, proto veškerou práci odvádějí s maximální pečlivostí.
V našem studiu máte na výběr z velkého množství různých látek, garnýží a kolejnic, římských rolet, záclon a závěsů nebo potahů. Jelikož veškeré produkty sami vyrábíme, rádi vám je na míru přizpůsobíme. Kromě bohatého sortimentu pro vás tak máme to nejdůležitějších, což jsou jedinečné nápady, které dokážeme realizovat s týmem našich skvělých odborníků.
Proměníme váš domov v útulné a pohodlné místo, kde se budete cítit komfortně za každého počasí a v jakémkoliv ročním období. Naše společnost vznikla v roce 2003 a od té doby jsme realizovali řadu projektů v Čechách, ve spolupráci se soukromými osobami i s různými organizacemi. Sázíme na individuální přístup ke každé zakázce a maximálně se snažíme vyhovět přáním našich zákazníků. Vaše spokojenost je pro nás tím nejdůležitějším.